Conti+

Al meer dan 45 jaar staat het merk CONTI+ synoniem voor innovatieve en hygiëne oplossingen voor doucheruimtes voor commerciële, openbare en semi -openbare omgevingen, evenals voor de gezondheidszorg.

Bekend om deze innovatieve technologie en hoogwaardige materialen, heeft het merk een reputatie opgebouwd voor onfeilbare kwaliteit. Met een breed productportfolio en jarenlange ervaring, niet in de laatste plaats in het creëren van maatwerk, wordt CONTI+ algemeen erkend door design en architecten als een professionele en betrouwbare partner.

Elk detail wordt overwogen bij het ontwikkelen van op maat gemaakte producten, wat resulteert in slimme, individuele oplossingen voor een overvloed aan toepassingen en apparatuur. De keuze aan douche- en wastafelkranen omvat een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen, evenals opties voor opbouw- of inbouwmontage, urinoirarmaturen, wastafels, sanitair en desinfectieoplossingen zijn ook beschikbaar. Mede ook watermangement- en legionella systemen.

Uiteraard staan ​​duurzaamheid, hygiëne, circulair en betrouwbare kwaliteit voorop bij de ontwikkeling van alle producten.

Het merk CONTI+ kenmerkt zich door betrouwbare kwaliteit en innovatieve technologie. Intelligente oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied van elektronica en gebruikersinterfaces.

CONTI+ biedt een uitgebreid en uniek concept dat voortdurend in ontwikkeling is.

Toepassingsgebieden

Commerciële en openbare voorzieningen: Zwembaden, sportfaciliteiten, scholen, kleuterscholen, tankstations langs autowegen, handel en industrie

Semi-openbare en privéfaciliteiten: kantoren, vrijetijdsvoorzieningen, fitnessstudio’s, campings, restaurants, hotels, restaurants, toiletvoorzieningen voor bezoekers, luchthavens, enz.

Gezondheidszorg en medische voorzieningen: Medische praktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, laboratoria, onderzoekscentra, enz.