Roffelsen Design Sanitair

In 2018 is Roffelsen  Design & Sanitair gestart als leverancier van sanitaire producten voor de publieke (openbare gelegenheden) en privé sector.

Wij vertegenwoordigen de innovatieve productlijnen van twee fabrikanten uit Duitsland en Oostenrijk:

  • NOVALAB GmbH produceert en verkoopt wereldwijd contactloze wastafel- en Laboratorium kranen, oog- en nooddouches en innovatieve duurzame drinkwater-hygiëne en legionella oplossingen.
  • PROOX GmbH produceert en verkoopt wereldwijd sanitair accessoires in RVS, Messing, Brons, Koper, Antraciet en in RVS met witte of zwarte poedercoating. Meerdere RAL kleuren op aanvraag.

De PROOX producten zijn ‘vandaalbestendig’ en vervaardigd zonder logo en zonder zichtbaar slot.

Hiermee onderscheiden wij ons in de markt en hebben hiervoor terecht het iF Deutse Product Design Award ontvangen.

Voor een vrijblijvend advies staan wij u graag te woord!

Harm Roffelsen

Mijn naam is Harm Roffelsen en ik heb  in 2018 de handelsonderneming Roffelsen Design Sanitair opgezet.

Als technisch manager met een passie voor sales en techniek heb ik ruime ervaring opgedaan in de internationale ‘Sanitair-Wereld’. De maakindustrie en de HVAC installatiewereld.

Ik kom uit een echte uitvindersfamilie! Mijn vader en zijn broer zijn de oprichters van het bedrijf Spirotech BV in Helmond en de uitvinders van de bekende ‘Spirovent’ automatische lucht- en vuilafscheider. Deze innovatieve producten worden in de HVAC markt al jaren toegepast en is in de (internationale) installatiewereld goed bekend. Bij Spirotech BV ben ik mijn loopbaan gestart. Vervolgens heb ik bij Stiebel Eltron GmbH veel kennis opgedaan over warmtepompen, koelingen en zonnepanelen. Bij Franke Nederland B.V. heb ik gedurende 16 jaar gewerkt als Sales- en Productmanager en veel projecten gerealiseerd in de professionele ‘Sanitair-Wereld’.

Mijn afgelopen jaren stonden met name in het teken van het realiseren van innovatieve en duurzame projecten waaronder ’t ‘Ziggo Dome’ in Amsterdam en ’t “UMC Radboud’ Ziekenhuis in Nijmegen.

De passie voor ‘Sanitair’ producten en mijn ervaring heb ik vertaald naar mijn onderneming waarmee ik zeer duurzame, stijlvolle en functionele producten kan aanbieden waar ik volledig achter sta!

Ik hoop u graag een keer persoonlijk te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Harm Roffelsen.