PROOX – Sanitair Accessoires

PROOX levert sanitaire design accesoires voor architecten, renovatie en nieuwbouw projecten. Speciaal voor het inrichten van toilet en wasruimtes.

Compromisloos

PROOX volgt de ideeën van anderen niet. Integendeel, er worden nieuwe normen vastgesteld. Na 10 jaar leidinggevende positie te hebben bekleed bij Europa’s meest succesvolle fabrikant van openbare sanitaire apparatuur gaat Armin Degasperi zijn eigen weg met het PROOX-merk. Om een ​​leidende rol te spelen in het premium segment is het doel compromisloos. PROOX wil het favoriete merk van de Architect zijn en volgt met vasthoudendheid de vereisten van een verfijnde sanitaire cultuur.

Tijdloos

Bij PROOX staat het ontwerp op de voorgrond, maar zonder opdringerig te zijn. Het ontwerp van de ONE-productserie volgt een absoluut duidelijke lijn. Met zelfverzekerde, no-nonsense sanitaire afspraken op het hoogste functionele niveau krijgt de architect ontwerpobjecten die voldoen aan de tijdloze architectonische specificaties. Zuiverheid, sfeer en individualiteit. Dit zijn de drie kenmerken van de ONE-productserie. Dompel jezelf onder in de aantrekkelijke wereld van moderne sanitaire objecten.

PROOX heeft iF Product Design Award ontvangen

360 graden Virtueel Product – Papier handdoek dispenser